Antalya Havalimanı'ndan Kaş'a Nasıl Gidilir?

Antalya Havalimanı'ndan Kaş'a Nasıl Gidilir?
Antalya Havalimanı'ndan Kaş'a Nasıl Gidilir?

Güneş ışıklarının renkli sandalyelerden, parlak çiçeklerden geri sektiği, zamanın bir başka işlediği birçok lezzet ve eğlence alternatifini barındıran şirinlikler diyarı Kaş. 

Kaş’ın taşı toprağı, suyu, hepsi bir hazine. Karadan antik kent fışkırıyor, denizi de Türkiye’nin en iyi dalış yeri. Kaş’ın bozulmamış ekosistemi sayesinde hem sürüyle balık, hem de deniz kaplumbağası görme ihtimaliniz çok yüksek. Suları sıcak olduğu için aralarında yarı tropik balıklar da var. Ayrıca batırılmış bir gemi ve tank, bir de etkileyici bir sualtı vadisi bulunuyor.  

KAŞ’TA YAPILMASI GEREKENLER

Güzelliği ile insanı eriten Kaş plajlarında yüzün, 

Kekova’da Batık Simena Antik Kent’inin Üzerinde Kano Yapın

Carettalar & Balıklarla Dalın

Kuzinede PiÅŸmiÅŸ OÄŸlaktan Yiyin

Doğada Eğlenmenin En Adrenalinli Yolu Canyoning’i Deneyin

Meis’e Çıkartma Yapın & Uzoyu Ahtapotunu Tadın

Uzun Çarşı’daki Dükkânları Gezin

Kaş Camping’de Deniz Keyfi Yapın

Saklıkent Kanyon’unu Görün

Tekne Turu Yapın

Yamaç Paraşütü Yapın

Caretta Carettaların Plajı Patara’da Denize Girin

Kaş’ın Sırtlarından Efsane Bir Gün Batımı İzleyin

ANTALYA HAVALİMANI - KAŞ TRANSFERİ 

Unutamayacağınız bir tatil yapmak herkes için kolay olmayabilir. Şartların sağlanmaması bazen tatilin başlamadan bitmesine ve yarıda kesmeye neden olabilir. Bunun yanı sıra gideceğiniz yere ilk kez gidiyorsanız ulaşım da başlı başına bir sorundur. Easygo Transfer hizmetimiz tüm bu dertlerin içinde en azından ulaşım sorununa çözüm bularak, size konforlu bir yolculuk vaat ediyor. 

ANTALYA HAVALİMANI İLE KAŞ ARASI KAÇ KM’DİR? 

Antalya havalimanı ile Kaş arası lüks araçlarımız ile 220 kilometrelik yol boyunca Antalya’nın en güzel güzergâhlarını seyredebilir veya tüm işlerinizi geniş hacimli araçlarımızla halledebilirsiniz. 

KAŞ VIP TRANSFER 

Sizin istediğiniz şartlarda ulaşımı gerçekleştirmek için önceden online rezervasyon sağladığınız firmamız üzerinden ya da iletişim numaramızdan alabileceğiniz transfer hizmeti sayesinde bu yolculuğu çok daha kolay tamamlayabilirsiniz. 

Yılların tecrübesini sizlerin hizmetine sunan Easygo Transfer Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlerimize ulaşım seçeneği sunarak sizlere profesyonel bir hizmet vermek için çalışmaktadır. Deniz, kum ve güneşi hızlı bir şekilde ayağınıza getirerek, dinlenmeniz için ekstra vakit sunuyoruz. 

Güvenli ve kaliteli ulaşımın adresi olan Easygo Transfer, müşteri memnuniyeti için sürekli çalışmaktadır. 

Easygo Transfer ile uzun tatiliniz için kısa ve keyifli yolculuğa hoş geldiniz.

Hemen Destek + 90 534 033 0 221