Antalya Havalimanı'ndan Kaş Kalkan'a Nasıl Gidilir?

Antalya Havalimanı'ndan Kaş Kalkan'a Nasıl Gidilir?
Antalya Havalimanı'ndan Kaş Kalkan'a Nasıl Gidilir?

Antalya’nın en uç köşesinde yer alan ormanları ve masmavi denizi ile kendine hayran bırakan doğal dokusunu kaybetmemiş, muhteşem manzarası olan, Yunanistan’ın Meis Adası’nın tam karşısında yer alan küçük cennet Kalkan. 

KALKAN’DA YAPILMASI GEREKENLER

İnanılmaz güzellikteki tertemiz, berrak sularında serinlemek, zaman zaman suların altındaki tarihe tanıklık etmek ve denizin altının doğal güzelliklerini keşfetmek için harika bir tercih. 

Kalkan’da gezilecek birçok plaj, doğal güzellik ve yapabileceğiniz birçok aktivite bulunmaktadır. Her mevsimde kalkan kiralık villalarında tatil yaparken birbirinden farklı güzellikleri yerinde görme fırsatı yakalarsınız. 

MAVİ MAĞARA

Kaş - Kalkan arasında deniz kıyısında olan Mavi Mağara, Kaş’a 18 kilometre Kalkan’a ise 6 kilometre uzaklıktadır. Kaş - Kalkan arasında deniz kıyısında olan Mavi Mağara, Kaş’a 18 kilometre Kalkan’a ise 6 kilometre uzaklıktadır. 

YORK DÜŞESİ - SAKARYA BATIĞI

Batık 5 metre derinlikte başlayan ve gittikçe derinleşen bir duvarın yanında yer almaktadır. Yaklaşık 90 yıl önce batmış büyük bir yük gemisi olan batık, geçen süre içinde görülmeye değer bir hale bürünmüştür. 

FRANK DUVARI

Kalkan koyunun doğu ucunda - limandan sadece 15 dakika uzaklıkta, dik bir uçurumdur. Yamaç suyun altında 60-80 metreye kadar devam etmektedir. Su altında uçma hissini yaşamak isteyenler için hoş bir deneyimdir.

ADALAR

Kalkan’dan gözle görülebilen uzaklıkta olan adalar, dalıcıların sıkça ziyaret ettiği noktaların başında gelmektedir. Fare ve Yılan Adası, açık denizden Kalkan’a akan suların yönlendirildiği merkezi oluşturmaktadır. Şnorkel dalışları için de çok uygun olduğunu belirtelim. 

FIRNAZ KOYU

Kalkan koyunun batısında yer alan bu küçük koy, kum ve deniz çimenlikleri ile örtülü, sığ sularla kaplı bir alandır. Dalmaya yeni başlayanlar için ideal bir yerdir ve görüş mesafesinin 20-25 metre dolaylarında olması bu dalış noktasını daha da ilginç kılmaktadır.

DOLPHINE REEF

Derinliği 30 metreye kadar ulaşmaktadır. 13 metre seviyesinde devasa bir resif yer almaktadır. Uzun bir görüş mesafesine sahiptir. Doğal girinti ve çıkıntılar çok hoş bir görsellik sunar. 

ÖKSÜZ ADA

Öksüz Ada limandan yaklaşık 40 dakika uzaklıktadır. Genel olarak gece performanslarının yapıldığı adada iki ayrı dalış noktası bulunmaktadır. Bölgede 35 metreye kadar inen duvarlar bulunur. Gece dalışları genellikle daha sığ sulara sahip olan kısımda yapılmaktadır. Öksüz Ada’yı asıl ilginç kılan 7-8 metre sonunda ahtapot ve karavidelerin kovuklar içinde belirmesiyle ortaya çıkan güzelliktir. 

HEYBELİ

Üzerinde yaşayan binlerce kuş ile ünlü adada, dört ayrı dalış noktası bulunmaktadır. Sunduğu cennet atmosferi ile bölgenin en güzel dalış noktalarından biridir. Kalkan limanına 45 dakikalık mesafede yer alan adanın güney kısmının su altında barındırdığı renkler ve sürü halinde gezen sinaritlerin yarattığı görsellik, 80 metrelere kadar izlenebilme olanağı sunar.

ANTALYA HAVALİMANI - KALKAN TRANSFERİ 

Türkiye'nin önemli havalimanlarından Antalya Havalimanı'nda transfer hizmetinizi karşılamak için Easygo Transfer olarak hazır bulunuyoruz.

ANTALYA HAVALİMANI İLE KALKAN ARASI KAÇ KM’DİR? 

Antalya Havalimanı ile Kalkan arası lüks araçlarımız ile 240 kilometredir. Bu süreyi en keyifli şekilde geçirmeniz için filomuzu kurarken konforlu araçları tercih ettik. 

KALKAN VIP TRANSFER

Easygo Transfer Kalkan transferi sırasında herhangi bir güzergâh üzerinden durulmadan ve hiçbir yere uğranılmadan, transferin tamamlanması gereken rotaya doğrudan ulaşım sağlanır. 

Yolculuğunuzu büyük bir keyfe dönüştürmek istiyorsanız Easygo Transfer hizmetinden yararlanabilirsiniz.  

NEDEN EASYGO TRANSFER?

Easygo Transfer kullandığınızda en rahat tatilinizi geçireceğinize eminiz. Bizi tercih ederek hem cebinizi hem de konforunuzu düşünmüş olacaksınız. Tatilde hiçbir işle uğraşmamak sadece dinlenmek istiyorsanız ulaşım konusunda en büyük yardımcınız Easygo Transfer.

Son model araçlarımız, oldukça uygun fiyatlarımızla güvenli ve kaliteli ulaşımın adresi Easygo Transfer!

Hemen Destek + 90 534 033 0 221