Antalya Havalimanı'ndan Çıralı'ya Nasıl Gidilir?

Antalya Havalimanı'ndan Çıralı'ya Nasıl Gidilir?
Antalya Havalimanı'ndan Çıralı'ya Nasıl Gidilir?

Yeşil ile mavinin kucak kucağa olduğu Akdeniz’in gizli kalmış bir köşesi Çıralı. Sahili boyunca sıralanan şirin evleri, bakır doğası, huzur veren atmosferi ve Yanartaş ve Olimpos’a yakınlığı ile Antalya’nın sevimli tatil yerlerinden biri.  

Antik Kent gölgesinde yüzme keyfi bir yanda dursun tertemiz havası, ağaçlarla iç içe sahili ile huzur dolu bir tatil yapmak isteyenlerin tutkunu olduğu yerlerden bir diğeri Olimpos. 

ÇIRALI – OLİMPOS’TA NELER YAPILIR 

Çıralı kumsalı, nesli tehlike altında olan caretta carettaların üreme alanıdır aynı zamanda. Bu nedenle bölge 1. derece sit alanı olarak ilan edilmiş. Herhangi bir yapılaşma yasak, doğallığını bu şekilde korumuş Çıralı.

Çıralı sahili caretta carettaların üreme bölgesi olduğu için şemsiye dikmek gibi yuvalara zarar verecek durumlar yasak. 

Olimpos Antik Kenti’ni gezerek, kendinizi doğanın içine bırakıp, mis çam kokularını içinize çekebilirsiniz.

Burası sessiz, sakin bir yer. O yüzden burada öncelikle bol bol dinlenilir. Deniz suyu çok temiz ve turkuaz, kumlar yumuşacık, ormanlar tertemiz atmosfere sahip. Böyle bir fırsatı kaçırmamak için denize girilir. Yanartaş’a tırmanılır. Burada görülmesi gereken yerlerin başında burası geliyor. Phaselis Antik Kenti gezilebilir. Aynı zamanda buradaki plajdan denize girilebilir. Eğer müze kartınız varsa mutlaka yanınızda bulundurun. 

Yöreye has portakal ve turunç reçeli, yazın satılan kavunlu dondurma ve mezeler mutlaka tadılmalıdır. 

Olimpos doğa sporları ve adrenaline meraklılar için tam bir cennettir. Rafting, kaya tırmanışı, dağ yürüyüşü ( trekking ), safari turları, tekne turları gibi birçok farklı aktivite sizleri bekliyor.  

Bu tekne turları; Cennet Koyu, Porto Ceneviz Koyu, Sazak Koyu, Mağaralar, Sulu Ada, Akvaryum Koyu, Çoban Limanı arasında dolaşıyor. 

OLİMPOS HARABELERİ 

Musa dağı ve Omurga dağı arasında kalan vadide yerleşik antik şehrin ortasından Olimpos çayı akıyor, harabelerin sonundaki gişelerin hemen ötesinde ise Olimpos pansiyonları başlıyor. Olimpos’un en etkileyici yapılarından birisi, sahil tarafına yakın, Musa dağı tarafındaki Roma hamamı.

YANARTAŞ

Çıralı’dan 20-30 dakikalık bir tırmanışla varılan Yanartaş’ta kayalar arasından çıkan gazın tutuşmasıyla oluşan alevlerin antikçağdan beri sönmediğine inanılmaktadır. 

BEYDAĞLARI SAHİL MİLLİ PARKI

1972 yılında Sahil Milli Park ilan edilmiştir. Milli park, Kemer ve Kumluca ilçe sınırlarını da içine dâhil ederek 100 kilometrelik bir alanı kaplar. Milli parkın içinde Olimpos, Phaselis, İdyros antik kentleri ile Göynük ve Beldini kayınları bulunur.

ULUPINAR

Asırlık çınar ağaçlarının gölgesinde dinlenip bir şeyler okumak için olağanüstü bir ambiyansı vardır. Ulupınar'ı cazip yapan iki özellik vardır; debili suları ve ormanlık arazisi.

ANTALYA HAVALİMANI – ÇIRALI / OLİMPOS TRANSFERİ 

Easygo Transfer hizmetlerinden 7/24 yararlanabilme imkânını sunmaktayız. Böylece araçlarımız, hizmet koşullarımız, rezervasyonlarınız ve daha birçok konuda bilgi alabilirsiniz. 

Easygo Transfer kapsamlı bilgiye sahip müşteri danışmanlarımız gerekli tüm bilgi aktarımını yapacaktır. Sınır tanımayan konfor anlayışımız hakkında edineceğiniz bilgilerden sonra daima bizi tercih edeceğinizden şüphemiz yoktur. 

ANTALYA HAVALİMANI İLE ÇIRALI / OLİMPOS ARASI KAÇ KM’DİR? 

Antalya Havalimanı ile arası lüks araçlarımız ile Çıralı 90 – Olimpos 95 kilometredir. 

ÇIRALI / OLİMPOS TRANSFER 

Doğanın en cömert şekilde görülebileceği Çıralı / Olimpos’a giderken bir yanınızda Toroslar bir yanınızda uçsuz bucaksız Akdeniz olacaktır. Sınıfının en iyi ve konforlu araçları ile yapacağınız seyahat, tatilinizin güzel geçmesi için bir ilk adımdır.

EASYGO TRANSFER OLARAK 

Sizlerde sunmuş olduğumuz imkânlardan yararlanmak istiyorsanız, rezervasyonlarınızı yaptırmakta gecikmemelisiniz.   

Antalya Havalimanına indiğiniz anda şimdi ne yapacağım sorusunu düşünmek istemiyorsanız, bizi arayın aracınız sizi kapıda beklesin. 

NEDEN EASYGO TRANSFER?

Easygo Transfer kullandığınızda en rahat tatilinizi geçireceğinize eminiz. Bizi tercih ederek hem cebinizi hem de konforunuzu düşünmüş olacaksınız. Tatilde hiçbir işle uğraşmamak sadece dinlenmek istiyorsanız ulaşım konusunda en büyük yardımcınız Easygo Transfer.

Son model araçlarımız, oldukça uygun fiyatlarımızla güvenli ve kaliteli ulaşımın adresi Easygo Transfer!

Hemen Destek + 90 534 033 0 221