Antalya Havalimanı'ndan Belek'e Nasıl Gidilir?

Antalya Havalimanı'ndan Belek'e Nasıl Gidilir?
Antalya Havalimanı'ndan Belek'e Nasıl Gidilir?

Her köşesi ile bir tatil cenneti olan Antalya’nın uzun yıllardan beri her yıl binlerce turisti kendine çekmeyi başaran ülkemizin en popüler tatil bölgelerinden olan Belek, doğal güzellikleri, masmavi denizi, tertemiz kumsalları ve kaliteli otelleri ile Akdeniz'in cazibe merkezlerinden birisidir.

TARİH İLE DOĞANIN MUHTEŞEM BULUŞMASI BELEK’TE NELER YAPILIR?

Akdeniz'in masmavi sularında yüzüp, tertemiz denizin keyfini çıkarmak Belek'te yapabileceğiniz en güzel şeylerden biri. Dilerseniz konaklama yaptığınız otelin plajından, dilerseniz Belek'in diğer koylarında denize girebilir, Mavi Bayraklı plajları keşfedebilirsiniz.

Belek, su sporlarının çok faal olarak yapıldığı bir yerdir. Eğer su sporlarına ilginiz varsa Belek tatiliniz daha renkli hale gelecek. Belek’te herkes tarafından önerilen ilk aktivite golf olacaktır. Ayrıca 50 adet futbol sahası ve 200'den fazla tenis kortu ile Belek tam bir spor merkezi. Dünyaca ünlü golf sahaları bulunan belde, aynı zamanda çok büyük turnuvalara da ev sahipliği yapıyor. Golf oynamaktan sıkılırsanız, mavi tura çıkabilir, dalış yapabilir, kaya tırmanışına gidebilir ve doğa yürüyüşleri ile vakit geçirebilirsiniz. Kısacası Belek’te sıkılmak için hiç vaktiniz olmayacak.

Belek, Perge Antik Kenti, Aspendos Antik Kenti, Aspendos Tiyatrosu, Silyon Antik Kenti, Su Kemerleri gibi dünyaca ünlü tarihi yapılara çok yakın konumda bulunmaktadır.

Akdeniz mutfağının her çeşidine rastlayabileceğiniz beldede aynı zamanda, Antalya’ya özgün olan; Antalya Piyazı, Kulak Çorbası Hibeş, Karpuz Reçeli, Turunç Reçeli ve Bergamot reçelini tatmanız da mümkün.

Bunların yanı sıra balık çeşitleri de Belek mutfağında önemli bir yer tutuyor. Eğer balık severim diyorsanız emin olun ki Belek’te kendinizi cennette gibi hissedeceksiniz 

Belek gece hayatının en popüler mekânları diyebiliriz. Canınız eğlenmek istediğinde Belek sokaklarında dolaşmanız ve kafanıza uygun olan bir mekâna girip kendinizi gecenin kollarına bırakmanız yeterli.

Belek’te yaşayacağınız tatil sırasında hem dinlenecek, hem yeni yerler keşfetmenin, hem muhteşem yerel lezzetler tatmanın hem de deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını hem de sonuna kadar çıkartacaksınız.

ANTALYA HAVALİMANI - BELEK TRANSFERİ

Easygo Transfer siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmetleri sunabilmek amacıyla çalışmaktadır. Yüzde yüz müşteri memnuniyetine sahip firmamız başarılarını can güvenliğinizi ve konforunuzu ön planda tutmasına borçludur. Gitmek istediğiniz yerlere son derece hızlı bir şekilde ulaştırır. 

ANTALYA HAVALİMANI BELEK ARASI KAÇ KM’DİR?

Antalya Havalimanı ile Belek arası yaklaşık olarak 35 kilometredir. Bu kısa yolculuğunuz en güvenli ve konforlu bir şekilde gerçekleşir.  

BELEK VIP TRANSFER

Easygo Transfer ile kişiye özel yolculuk yapmak daha eğlenceli. Sizi istediğiniz yerden alıp, gideceğiniz yere kadar sizlere eşlik ediyoruz.

Yolculuğunuzu büyük bir keyfe dönüştürmek istiyorsanız Easygo Transfer hizmetinden yararlanabilirsiniz. 

NEDEN EASYGO TRANSFER?

Easygo Transfer kullandığınızda en rahat tatilinizi geçireceğinize eminiz. Bizi tercih ederek hem cebinizi hem de konforunuzu düşünmüş olacaksınız. Tatilde hiçbir işle uğraşmamak sadece dinlenmek istiyorsanız ulaşım konusunda en büyük yardımcınız Easygo Transfer.

Son model araçlarımız, oldukça uygun fiyatlarımızla güvenli ve kaliteli ulaşımın adresi Easygo Transfer!

Hemen Destek + 90 534 033 0 221